Gümüşhane Biyografi Sitemize Hoşgeldiniz, 30 Nisan 2024
Beğen 3

Hüseyin KESKİN

Hüseyin KESKİN

1972 yılında Erzincan’da doğan Hüseyin Keskin, aslen Kelkit Gürleyik Köyü’ndendir.Ortaokul ve liseyi İstanbul’da tamamladı. Daha sonra Sivas Cumhuriyet Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden mezun oldu. 1983 yılında geldiği İstanbul’da uzun süre ticaretle uğraşan Keskin, 2002 yılında Ak Parti Sultanbeyli Kurucu Yönetim Kurulu üyeliği ile siyasete başladı ve bu süre içinde Halkla İlişkiler Başkanlığı, Teşkilat Başkanlığı ve Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı görevlerini yürüttü.

4 Mart 2006 tarihinde yapılan kongrede, AK Parti Sultanbeyli İlçe Başkanlığına seçildi. Bir sonraki kongreye kadar bu görevini sürdürdü. 2009-2014 yerel seçimlerinde Sultanbeyli Belediye Başkanlığına seçildi. 31 Mart 2019 yerel seçimlerinde AK Parti tarafından aday gösterilen Hüseyin Keskin, ilçe sakinlerinin büyük çoğunluğunun desteğini alarak yeniden Belediye Başkanı seçildi. Keskin, evli ve 4 çocuk babasıdır.

İnsan Odaklı Yönetim

Keskin’in ilçeye hizmetteki en önemli düsturu, insan odaklı yönetim. İnsanı merkeze almayı şiar edinen Keskin, bu düşünceyle vatandaşın ihtiyaçlarını, fikirlerini, önerilerini son derece önemsiyor, eleştirileri Sultanbeyli’yi geleceğe taşımak adına bir fırsat olarak değerlendiriyor ve hizmet rotasını buna göre belirliyor.

Hedef: Değerlerine Sahip Çıkan ve Gelişen Sultanbeyli

Keskin, İstanbul’un girizgâhı olan Sultanbeyli’nin, gelişme yolunda hızla ilerleyen, vatandaşının yaşam kalitesini her geçen gün yükselten bir ilçeye dönüşmesi için çaba sarf ediyor. Vatandaşların gururla “Ben Sultanbeyli’de oturuyorum!” diyebilmesini isteyen Keskin’in hedefi; Anadolu’dan İstanbul’a gelenleri karşılarken bu kültür şehrine dair fikir verebilen, değerlerini yitirmemiş ve sürekli gelişen bir Sultanbeyli.

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.

Yorum Yaz