Fatih FİDAN

1985 yılında Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde doğan Fatih Fidan, ilk, orta ve lise öğrenimini Kelkit’te tamamlamıştır. Yükseköğrenim için Kazakistan’a gitmiş ve Almatı’da bulunan Abay Devlet Üniversitesi’nde Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde eğitim almıştır.
Üniversite eğitimi sırasında iş hayatına atılarak Almatı’daki ENKA şantiyesinde Türkçe-Rusça tercümanlık yapmıştır. Mezuniyetinin ardından bir süre Kazakistan’da kalarak çeşitli Türk firmalarında tercümanlık şefliği ve son olarak Buğrahan Kafe ve Restoran’da yöneticilik gibi görevlerde bulunmuştur.
Daha sonra Türkiye’ye dönen Fatih Fidan, memleketi Kelkit’te turizm sektöründe faaliyet göstermeye başlamıştır. Halen ortağı olduğu ve yöneticiliğini yaptığı Gümüşhane Kelkit Fidan Park Hotel‘de çalışma hayatına devam etmektedir.
Aynı zamanda Karadeniz Turizm İşletmeleri Derneği (KAGİD) üyesidir.
Göndermek istediğiniz biyografiyi ve varsa ilgili fotoğrafları, aşağıdaki yöntemlerden biriyle bize ulaştırın:
Biyografi Gönder Sayfası veya haber@haber29.net e-posta adresinden.
Gümüşhane'mizin zengin hafızasını birlikte oluşturalım!